Vampire: the Requiem

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ, ΝΕΟΓΕΝΗ

Μάθε περισσότερα για τους Βρικόλακες του Greece of Darkness, τα πάθη και την άσβεστη πείνα τους

Ομόαιμοι, Βρικόλακες, Καταραμένοι…

Γνωστοί με πολλά διαφορετικά ονόματα, οι Ομόαιμοι πάντα ήταν εκεί, κρυμμένοι στις σκιές της ανθρωπότητας και της ιστορίας μας. Από τα αρχαία και μυθικά χρόνια, μας κυνηγούσαν για να ικανοποιήσουν τη λυσαλλέα δίψα τους για αίμα και τις αχόρταγες επιθυμίες τους για δύναμη.

Το Ρέκβιεμ ενός βαμπίρ είναι ένα μοναχικό και τρομακτικό παράδοξο δύναμης και ευαλωτότητας. Το Αίμα χαρίζει σκοτεινά δώρα – Discipliones που δίνουν δύναμη, ταχύτητα και υπερφυσικές ικανότητες. Ωστόσο, οι Καταραμένοι είναι καταδικασμένοι με αδυναμίες: το φως του ηλίου, η φωτιά και ένα ασταμάτητο Κτήνος που απειλεί τον Ανθρωπισμό τους εκ των έσω.

Και όμως, ακόμα πιο τρομακτικοί κίνδυνοι βρίσκονται έξω. Άλλα υπερφυσικά όντα που μοιράζονται και διεκδικούν τη νύχτα με τα βαμπίρ, όπως Λυκάνθρωποι, Μάγοι, Δαίμονες και άλλα πολλά. Οι Κυνηγοί είναι επίσης μια συνεχής απειλή για όσους τολμούν να δοκιμάσουν τα όρια της παραβίασης της Πρώτης Παράδοσης: Να κρύβεις την πραγματική σου φύση από αυτούς που δεν είναι Βαμπίρ.

Μην αποκαλύπτεις την αληθινή σου φύση σε όσους δεν είναι του Αίματος.
Αν το κάνεις, χάνεις κάθε αξίωση στο Αίμα.
– Πρώτη Παράδοση: Μεταμφίεση

Αλλά πιο απειλητική απ’ όλες είναι η απειλή που οι άλλοι Ομόαιμοι θέτουν στο Ρέκβιεμ ενός βρικόλακα. Οι Καταραμένοι είναι αδίστακτα τέρατα και η πείνα τους για δύναμη είναι σχεδόν όση είναι και για Αίμα. Και όμως λίγοι επιβιώνουν ή διατηρούν τη σύνδεσή τους με τον Ανθρωπισμό χωρίς να συμμετέχουν στην Ολονύκτια Κοινωνία. Άλλωστε, η δυστυχία αγαπά την παρέα…

Οι βρικόλακες είναι διαιρεμένοι σε Πατριές, αρχαίες γενεαλογίες που μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά που περνούν μέσω του Αίματος, Συμμαχίες, κοινωνικές και πολιτικές ομάδες μεταξύ πολλών Πατριών, και Ηλικία, την ατελείωτη αντιπαλότητα μεταξύ νέων και παλαιών βαμπίρ.

Αν και διέπονται από θανάσιμες αντιπαλότητες, οι Ομόαιμοι συμφωνούν σε ένα σύνολο Παραδόσεων: να μην αποκαλύπτουν την πραγματική φύση τους σε αυτούς που δεν είναι Βαμπίρ, να δημιουργούν άλλους βρικόλακες μόνο με άδεια και να αναλαμβάνουν την ευθύνη της ανατροφής τους, και την απαγόρευση κατά της ψυχοβρωσίας σε άλλο βαμπίρ – μια φοβερή πράξη γνωστή ως Diablerie ή Amaranth.

Αυτό το τραγικό παιχνίδι μεταξύ πολιτικής, τάξης, ιεραρχιών και υπερφυσικής βίας, είναι γνωστό ως ο Μακάβριος Χορός. Είναι σίγουρα ένα όμορφο, αν και θανάσιμο, θέαμα να παρακολουθήσεις στα Ηλύσια – τα ουδέτερο σημεία συνάντησης για τα Βαμπίρ μιας πόλης.

Η ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακάλυψε τις μυστικές ομάδες και τις καταραμένες γενεολογίας της βαμπιρικής κοινωνίας

Clans

Οι πέντε καταραμένες Πατριές των Ομόαιμων – Daeva, Gangrel, Mekhet, Nosferatu και Ventrue – είναι οι βασικές γενεαλογίες που καθορίζουν το Ρέκβιεμ ενός βαμπίρ. Καθένα με τις μοναδικές του δυνάμεις, αδυναμίες, κουλτούρα και πλούσια μυθολογία, τα Κλαν είναι άβολες οικογένειες γεμάτες ίντριγκα. Είτε προέρχονται από την ίδια πηγή, είτε ως παιδιά της Τερατομήτωρ ή μιας προ-Βιβλικής φιγούρας καταραμένης από τον Θεό, είτε αναδύθηκαν από τη γη σε διαφορετικές εποχές, έχει λίγη σημασία…

Φυσικά υπάρχουν παρεκκλίσεις του Αίματος. Μερικές μπορεί να είναι πατριές χαμένες στο μυστήριο των αιώνων, τα βασίλειά τους ξεχασμένα και το αίμα τους αποδυναμωμένο. Άλλοι είναι μέλη bloodlines, υπο-γενεαλογιών εντός των Πατριών που ανιχνεύονται σε έναν και μόνο ιδρυτή ή γεγονός. Και μετά υπάρχουν και μυστήρια, όπως τα revenants και τα dhampir.

Covenants

Μετά από αιώνες μάχης στον Μακάβριο Χορό, πέντε ισχυρές Συμμαχίες άπλωσαν τα πλοκάμια τους σε θνητή και βαμπιρική κοινωνία, και κυριάρχησαν στο πολιτικό, πνευματικό και κοινωνικό τοπίο των Ομόαιμων. Είναι οι συνωμοσίες, οι αιρέσεις, οι θρησκείες, τα μυστικά τάγματα και τα κινήματα που προσφέρουν στους βρικόλακες νόημα και κατεύθυνση στην αθανασία τους, και κάθε μία παλεύει για κυριαρχία στα πολιτικά παιχνίδια της νύχτας.