Είμαστε μια πανελλαδική κοινότητα αφιερωμένη στην εξερεύνηση του πλούσιου και τρομακτικού κόσμου του Chronicles of Darkness μέσω τόσο του LARP όσο και των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Άφησε πίσω σου την πλαστή κανονικότητα και έλα σε μια κρυμμένη κοινωνία αθάνατων θηρευτών, απελπισμένων Κυνηγών και πλασμάτων που παραμονεύουν στις ξεχασμένες γωνιές της πραγματικότητας.

ΠΩΣ ΠΑΙΖΩ

Μια σύντομη εισαγωγή στα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο Greece of Darkness

Τι είναι το LARP;

Το LARP (Live Action Role-Playing) είναι μια εμβυθιστική μορφή αφήγησης όπου ενσαρκώνεις φυσικά έναν χαρακτήρα μέσα σε έναν φανταστικό κόσμο. Φαντάσου μια θεατρική παραγωγή όπου είσαι τόσο ηθοποιός όσο και κοινό – οι γραμμές μεταξύ πραγματικότητας και κόσμου του παιχνιδιού θολώνουν καθώς περιηγείσαι σε ένα πλέγμα κοινωνικών δυναμικών, μυστηρίων και συναρπαστικών συναντήσεων.

Τα κοστούμια, τα σκηνικά και μια αφοσιωμένη ομάδα αφηγητών ενισχύουν την εμπειρία, επιτρέποντάς σου να χαθείς στο ρόλο που παίζεις καθώς οι επιλογές σου επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας.

Επιτραπέζια RPG

Τα επιτραπέζια παιχνίδια διαδραματίζονται γύρω από ένα (φυσικό ή εικονικό) τραπέζι με στυλό, χαρτί, ζάρια και τη φαντασία μας.

Ο Αφηγητής σε καθοδηγεί μέσα από συνεργατική αφήγηση, τακτικές επιλογές και εξερευνήσεις των σκοτεινών θεμάτων του παιχνιδιού. Οι αποφάσεις σου έχουν σημασία, διαμορφώνοντας τον κόσμο και τη μοίρα του χαρακτήρα σου σε αυτή τη μορφή εμβυθιστικού, φανταστικού παιχνιδιού.

Join Us

Ο ΚΟΣΜΟΣ

Περιηγήσου στα Χρονικά του Σκότους και ανακάλυψε την αλήθεια πίσω από τις καθημερινές φρίκες ενός κόσμου γεμάτου σκιές και τρόμο.

VAMPIRE: THE REQUIEM

Μπες στον Μακάβριο Χορό των βρικολάκων και εξερεύνησε έναν θανάσιμο, μυστηριώδη κόσμο προσωπικού και πολιτικού τρόμου.

HUNTER: THE VIGIL

Ο κόσμος δεν είναι όπως φαίνεται – τέρατα περπατούν ανάμεσα μας. Είσαι έτοιμη να παλέψεις πίσω;

CHRONICLES OF DARKNESS

Η καθημερινότητα και η άγνοια που είχες εξαφανίστηκε. Ο κόσμος σου αποκάλυψε το σκοτάδι του. Τι θα κάνεις;

Τα βαμπίρ, οι Κυνηγοί και οι θνητοί αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό μέρος των πρωταγωνιστών του κόσμου του Chronicles of DArkness.

Λυκάνθρωποι που ισορροπούν ανάμεσα στον κόσμο της ύλης και των πνευμάτων, κυνηγούν υπερφυσικές απειλές για να προστατεύσουν τις αγέλες και τα μέρη δύναμής τους. Οι Μάγοι παλεύουν για την κατανόηση και την απόκτηση γνώσης σε έναν Έκπτωτο Κόσμο, αποκομμένο από τη πραγματική πηγή της μαγείας. Αλλακτοί, θνητοί που απήχθησαν από τα Fae και κατάφεραν να γυρίσουν πίσω. Δαίμονες, οι Έκπτωτοι Άγγελοι ενός μηχανικού και ψυχρού Θεού αναζητούν την ελευθερία τους και τη δημιουργία ενός δικού τους βασιλείου.

Φαντάσματα, μούμιες, Prometheans και άλλα… Ο κόσμος του Chronicles of Darkness σφύζει από πλάσματα θρύλου και εφιάλτη. Το καθένα προσφέρει ένα μοναδικό παράθυρο στο σκότος και τον απελπισμένο αγώνα για επιβίωση μέσα σε αυτό.